De Open Whisky Avonden

De Open Whisky Avonden van Whisky Vrienden Rotterdam zijn ca 4 maal per jaar en open voor iedereen die de passie voor whisky deelt en tenminste 18 jaar is.

Het concept is simpel: De bijdrage is 25 euro per persoon, het totaalbedrag wordt gebruikt om verschillende flessen whisky van te kopen. Het aantal flessen ligt een beetje aan het aantal deelnemers en de het thema van de avond. De inleg van de host zal worden gebruikt voor stokbrood, bronwater en nootjes. Het is altijd leuk als je zelf ook nog iets te knabbelen wilt meenemen, maar dat hoeft niet.

De whiskyavond vindt plaats in een afgehuurde ruimte welke gemoedelijk is ingericht aan het A.Vermeijlenpad 75 te Rotterdam, op loopafstand van twee metrohaltes. (Nieuw verlaat en Ambachtsland) De avond begint om 20:00 uur en zal uiterlijk om middernacht eindigen, de de laatste metro gaat iets over half 1, de Bob bus een uurtje later.

De whiskyavonden zijn ontstaan vanuit een particulier initiatief en zijn gericht op een avond gezelligheid met whiskyliefhebbers. Het zijn geen commercieel opgezette avonden. Het is in ieder geval een avondje genieten van verschillende whisky´s en we raden je in ieder geval aan niet zelf terug te willen rijden...

 

 

   
  Komende whisky avonden
 
 
> Open Avond 20 Januari VOL
 
 
> Whiskymeeting Huppeldepub
 
 
> Bottle Share Feb > locatie ntb
 
 
> Open Avond 27 april 2012
 
 
> Bottle Share April > locatie ntb
 
 
> Open Avond 15 Juni 2012
 
 

 
 
   
   
   
   
   

 

 

 

 
  Contact
 
 
Whisky Vrienden Rotterdam
Whisky Proeverijen onder Vrienden
Amito van Yperen
Email: info@whiskyrotterdam.nl